۱۴۰۳ پنج شنبه ۷ تير

متاورس و آینده کسب و کارها

متاورس

متاورس و آینده کسب و کارها

با ظهور تجارت دیجیتال، متاورس فرصت های جدیدی را برای خریداران و فروشندگان ایجاد می کند تا به روشی جدید با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. می‌توانید تصور کنید که فروشگاه شما در اینستاگرام همه‌جانبه‌تر می‌شود، با گزینه‌ای برای خرید محصولات فیزیکی یا دیجیتالی.برخی از مدل‌های کسب‌وکار همچنان در متاورس وجود دارند و پیش بینی می شود که محیط مجازی تکامل فرصت‌های منحصربه‌فرد جدید را تسهیل کند. به عنوان مثال، در حال حاضر صنعتگران ماهری وجود دارند که در ایجاد و فروش پوشیدنی های دیجیتال اغلب به شکل NFT تخصص دارند. در نتیجه، می توان متاورس را فرصتی برای برندسازی برای طراحان مد و برندهای لوکس دید. با این حال، در آینده‌ای بالقوه، با ظهور وثیقه‌های اولیه وام‌دهی DeFi و قابلیت ترکیب دارایی‌های دیجیتال مبتنی بر توکن بلاک‌چین، یک شرکت تامین مالی نسل بعدی می‌تواند وام‌های رهنی زمین و ملک مجازی را بر اساس وثیقه دارایی دیجیتالی بپذیرد.در واقع، شرکت تأمین مالی نسل بعدی ممکن است اصلاً یک شرکت نباشد، اما در عوض، یک جامعه مبتنی بر مأموریت خودسازمانده از افراد است که یک سازمان مستقل غیرمتمرکز (DAO) را تشکیل داده و ترازنامه خزانه DAO را با ارسال رمزنگاری به یک سازمان تأمین مالی می کند. سپردن کیف پول چند امضایی که وجوه را با اکثریت آرا برای ایجاد وام مسکن پرداخت می کند.
تاریخ:
1400/12/06
تعداد بازدید:
منبع:
دانشگاه اصفهان
آدرس: دانشگاه اصفهان - دانشکده علوم اداری و اقتصاد- طبقه دوم- دفتر مرکز توسعه و مشاوره مدیریت
کدپستی: 8174673441
تلفن: 37935209-031