۱۴۰۳ پنج شنبه ۷ تير

تأثیر تحول دیجیتال بر کسب و کارها

تحول دیجیتال

تأثیر تحول دیجیتال بر کسب و کارها متفاوت است،

اما اغلب به مزایای دیجیتالی شدن منجر می شود، مانند:
افزایش درآمد
کاهش هزینه های عملیاتی
بهبود رضایت مشتری
عملیات بهینه شده
تحول دیجیتال را می توان به عنوان فرآیند استفاده از فناوری مدرن برای ایجاد - یا اصلاح موجود - فرآیندهای تجاری، فرهنگ و تجربیات مشتری تعریف کرد.این تصور مجدد از کسب و کار در عصر دیجیتال، سازمان ها را با ابزارهای لازم برای همگامی با رقبا و برآوردن نیازهای متغیر بازار مجهز می کند.این نوع تحول از نقش‌های سنتی مانند فروش، بازاریابی و خدمات مشتری فراتر می‌رود و در درجه اول به نحوه تفکر و تعامل سازمان‌ها در مورد مشتریان مربوط می‌شود. با ادغام فناوری جدید، سازمان ها این فرصت را دارند تا نحوه انجام تجارت خود را مجدداً بررسی کنند.
تمام مزایای دیجیتالی‌سازی فوق ارزشمند هستند، زیرا می‌توانند تسلط شرکت را در بازار تعیین‌شده تقویت کرده و به رشد ادامه دهند. با مزایای بی‌شمار تحول دیجیتال، فاکتوری است که باید در هنگام تجزیه و تحلیل و ارزیابی عملکرد شرکت و همچنین برنامه‌ریزی برای آن در نظر بگیرید. مرکز توسعه و مشاوره مدیریت دانشگاه اصفهان می توانید به شما کمک کند تا کسب و کار خود را دیجیتالی کنید و از این جنبش بهره مند شوید.
تاریخ:
1400/11/25
تعداد بازدید:
منبع:
دانشگاه اصفهان
آدرس: دانشگاه اصفهان - دانشکده علوم اداری و اقتصاد- طبقه دوم- دفتر مرکز توسعه و مشاوره مدیریت
کدپستی: 8174673441
تلفن: 37935209-031